Dragan Gajić pobjednik Intercars Učka 2017.

U ukupnom poretku aktualni prvak FD Kupa iz 2016 . godine Dragan Gajić nakon točno godine dana opet uzima ukupni poredak. Vidjelo se odmah ujutro da će ga biti jako teško pratiti – Dragan Bravo! Na drugom mjestu ukupnog poretka ovoga puta našao se Ivan Juranić – odličan! Gajić je ovog puta bio predobro raspoložen, međutim ovaj rezultat ga izbacuje na prvo mjesto trenutnog poretka i to sad treba braniti, a Ivan ima žicu za to – opasno će bit u Ogulinu. Treći u ukupnom – Skok mlađi zvan Donald Milokanović – odlično je iskoristio vlažnu podlogu i vrhunski se odvezo za treće mjesto ukupnog. Bravo!
Po klasama – najmanju standardnu klasu ovog puta dobiva Kocjančić Igor, veću standardnu klasu dobiva Foto Alex!!!!! Bravo – Bravo – ženskica je dala gas kako treba! U najmanjoj sportskoj klasi također iznenađenje, nakon dugo vremena pobjedu Patriku Vivodi je uzeo Nino Andrejević i njegov fićo. To je bila borba. U većoj sportskoj klasi jedini koji je ove godine oba puta pobjedio u klasi je Kodelja Manuel, sve brži i u ukupnom. U kraljevskoj klasi do 2 litre pobjeda kao i u ukupnom Gajića, u super sportu prva ovogodišnja pobjeda Donalda Milokanovića, a u Zastava sportu također je pao neprikosnoveni vladar klase Kuharić. Zamjenio ga je legendarni Dejan Kopajtić kojem je ovo prva pobjeda u ovoj disciplini. 
U svakom slučaju borbe su bile odlične – raduje i sve veći odaziv stranih vozača u kup dio natjecanja što nam govori da je sve skupa na pravom putu.
Organizacija već tradicionalno vrhunska uz live timing, streaming i live prijenos na kreator tv-u, sve ostalo nema greške.
Uglavnom jedan super vikend, a Opatija motosport – hvala, hvala i 100 puta hvala!!!!
Dečki iz Ogulina, prepuštamo vam tipkovnicu i štafetu Kupa, vi ste na redu!!!

Kako je to izgledalo na Učki u “live” prijenosu pogledajte u nastavku

 

Posted in Ucka.